Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Ovidiu Heiuş, a anunţat că în luna octombrie au fost descoperite la persoane fizice venituri suplimentare de peste 30 de milioane de lei care nu au putut fi justificate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Lucian Ovidiu Heiuş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pe primul loc s-a situat o persoană fizică din judeţul Bihor unde inspectorii ANAF au constatat un venit suplimentar de 12,5 milioane de lei. 
“Ştiţi că în fiecare lună vă prezentam  rezultatele controalelor pe care le facem la persoane fizice. În luna octombrie am constatat venituri suplimentare de 30,7 milioane de lei. Creanţele fiscale aferente acestor venituri suplimentare sunt în valoare de 5,9 milioane de lei, iar primele trei persoane ca şi diferenţa veniturilor declarate şi veniturile estimate de noi sunt următoarele. La o persoană fizică din judeţul Bihor s-a constatat un venit suplimentar de 12,5 milioane de lei, la o persoană din judeţul Satu Mare  - o diferenţă de 7,9 milioane de lei şi la o persoană din Bucureşti din Sectorul 1, o diferenţă de 7,2 milioane de lei. Deci sunt sume mari la care am descoperit aceste diferenţe nedeclarate şi care nu au putut să fie justificate”, a afirmat preşedintele ANAF.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.