Serviciul de streaming HBO Max al WarnerMedia, sprijinit în parte de filme ca „Godzilla vs. Kong” şi „Zack Snyder’s Justice League”, care au fost lansate aici, şi HBO au încheiat luna martie cu 44,2 milioane de abonaţi, câştigând 2,7 milioane de la finalul lui 2020, şi cu 63,9 milioane de abonaţi la nivel global, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut joi de AT&T, condusă de John Stankey.

Cifrele comunicate au depăşit aşteptările de pe Wall Street. Compania-mamă a comunicat 43,9 miliarde de dolari venituri şi câştiguri ajustate pe acţiune de 86 de cenţi. Acesta a fost, potrivit AT&T cel mai bun prim trimestru de an al companiei în mai mult de un deceniu.

Analiştii se aşteptau ca AT&T să publice un venit de 42,7 miliarde de dolari şi 78 de cenţi pe acţiune.

Venitul WarnerMedia pe primul trimestru al anului a fost de 8,5 miliarde de dolari, cu 9,8% mai mult faţă de acelaşi interval al anului trecut. „Acest lucru a reflectat redresarea parţială din impactul Covid-19 asupra anului trecut”, a transmis compania.

AT&T nu a comunicat numărul de abonaţi pentru HBO Max şi nu mai raportează „activările”, ci doar, combinat, numărul total de abonaţi HBO şi HBO Max, serviciu lansat momentan doar în Statele Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.