Guvernul ar putea decide, miercuri, în şedinţă, să aloce bani mai multor judeţe şi municipii afectate de inundaţii şi pentru asigurarea continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populaţiei, banii urmând să fie daţi din fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest sens, Executivul urmează să discute patru proiecte de hotărâre, privind alocarea unor sume din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, ”pentru unele unităţi administrativ-teritoriale afectate de calamităţi naturale produse de inundaţii şi, de asemenea, ”în vederea asigurării continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populaţiei”.

Potrivit Guvernului, una dintre cele patru hotărâri aflate pe ordinea de zi a şedinţei are în vedere alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară pentru municipiul Galaţi, în vederea asigurării continuităţii serviciului de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populaţiei.

Tot pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri, se află un proiect de hotărâre pentru completarea art. 134 din Normele de aplicare a prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

De asemenea, cabinetul Cioloş ar putea aproba un proiect de hotărâre privind organizarea şi funcţionarea Institutului Naţional de Administraţie şi un altul privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei de Cooperare Internaţională pentru Dezvoltare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.