Executivul a aprobat, vineri, un proiect de hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 564/2022 pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2022 pentru Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A., aflată sub autoritatea Ministerului Energiei, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Energiei Dan Drăgan. Astfel, veniturile companiei au crescut cu aproximativ 30% şi partea de cheltuieli a fost redusă cu 12%, iar „ceea ce este foarte important este faptul că veniturile şi rezultatul realizat de companie în cadrul acestui an permite să nu aibă plăţi restante compania”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi au fost patru proiecte de hotărâri de Guvern aprobate de Guvern, iniţiate de Ministerul Energiei. Prima se referă la hotărârea de Guvern prin care am aprobat rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli aferent societăţii Complexul Energetic Oltenia. Aş dori să precizez faptul că prin această rectificare, veniturile companiei au crescut cu aproximativ 30% şi partea de cheltuieli a fost redusă cu 12%. Ceea ce este foarte important este faptul că veniturile şi rezultatul realizat de companie în cadrul acestui an permite să nu aibă plăţi restante compania, ceea ce este un succes, după atâţia ani de activitate”, a anunţat Dan Drăgan, la finalul şedinţei de vineri a Executivului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.