Guvernul a adoptat, în şedinţa de joi seară, o ordonanţă de urgenţă pentru asigurarea leasingului de echipamente şi uilaje pentru IMM-uri. Valoarea finanţării pentru fiecare beneficiar este de 5 milioane de lei, iar plafonul total este de 1,5 miliarde de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a anunţat că Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă pentru asigurarea leasingului de echipamente şi utilaje pentru IMM-uri.

”Valoarea finanţării pentru fiecare beneficiar este de 5 milioane de lei, valoarea garanţiilor fiind de 80% pentru echipamente IT şi de 60% pentru alte echipamente”, a afirmat el.

Potrivit lui Dancă, aceste finanţări pot fi acordate în funcţie de opţiunea solicitantului, cu avans zero, şi plafonul total pentru această schema este de 1,5 miliarde de lei.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.