Premierul Sorin Grindeanu a discutat, miercuri, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii companiei The Carlyle Group, despre dezvoltarea investiţiilor acesteia în domeniul energiei, în special în zona Mării Negre, reprezentanţii companiei anunţându-şi intenţia de a trece cât mai rapid la faza de producţie în cazul resurselor de gaze naturale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma discuţiei cu premierul Sorin Grindeanu, reprezentanţii companiei şi-au anunţat intenţia de a trece cât mai rapid la faza de producţie, în cazul resurselor de gaze naturale deţinute în concesiune pe platforma continentală a Mării Negre, dar şi de a identifica noi oportunităţi de investiţii în România, informează Guvernul.

Potrivit sursei citate, prim-ministrul a subliniat disponibilitatea Guvernului de a facilita accesul investitorilor pe piaţa românească.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Suntem ferm hotărâţi ca, prin măsurile adoptate de Guvern, să sprijinim mediul de afaceri şi să promovăm oportunităţile de investiţii în România”, a declarat şeful Executivului.

Din partea Guvernului, la întâlnire au mai participat ministrul Energiei, Toma Petcu, consilierul de stat al prim-ministrului, Marius Nica, şi Alexandru Chirilă, secretar de stat în aparatul de lucru al primului-ministru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.