Grupul International Breweries (Netherlands), din care fac parte companiile United Romanian Breweries Bereprod (URBB, producătorul berii Tuborg în România) şi Carlsrom Beverage, a înregistrat în România o cifră de afaceri net consolidată de 491 milioane de lei în 2017, în creştere cu aproximativ 11% în comparaţie cu rezultatul obţinut în anul 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, profitul obţinut la nivel de grup s-a majorat în 2017, crescând cu 11 procente faţă de nivelul atins în 2016, rezultat care contribuie la evoluţia pozitivă a grupului pe piaţa locală, arată un comunicat.

În 2018, URBB  a pornit la drum cu un buget în valoare de 15 milioane de euro, potrivit preşedintelui URBB şi Carlsrom Beverage, Shachar Shaine.

„Rezultatele financiare din 2017 ale grupului din care fac parte companiile URBB şi Carlsrom Beverage sunt consecinţa unei bune strategii pe termen lung şi ne dau încredere să continuăm deopotrivă să investim, cât şi să ne mărim amprenta pe plan local. În 2018, URBB  a pornit la drum cu un buget în valoare de 15 milioane de euro, fonduri pe care le alocăm continuării dezvoltării prezenţei la nivelul pieţei din România, atât prin dezvoltarea şi optimizarea proceselor operaţionale, cât şi prin activităţile de marketing şi promovare, toate cu scopul de a continua avansul pe plan local în acelaşi ritm”, a declarat Shachar Shaine.

URBB este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, Skol, Skol Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.