Grupul Forza Rossa, reprezentantul exclusiv al Ferrari în România şi în regiune, a anunţat vineri că Bogdan Militaru a fost numit vice-preşedinte executiv al grupului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El se alătură noii echipe de management conduse de Camelia Bazac şi coordonată, din luna mai, de Cristian Colteanu în calitate de preşedinte executiv.

Militaru va fi responsabil cu coordonarea activitătilor de vânzari, post-vânzari si marketing pentru brandurile Ferrari si Aston Martin.

Forza Rossa Holding, prin compania British Motors EEC, deţine reprezentanţa oficială a Aston Martin în Romania si în alte şase ţări din regiune.

”Bogdan Militaru are o experienţă de peste 20 de ani în sectorul auto in România şi a îndeplinit până în iunie 2018 functia de director al Diviziei Audi din cadrul Porsche Romania”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.