Compania de asigurări Groupama Asigurări, deţinută de grupul francez Groupama, a anunţat marţi că a înregistrat anul trecut o valoare a primelor brute subscrise de 924 milioane lei, creşterea faţă de anul precedent, excluzând RCA, fiind de 11%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din total, contribuţia asigurărilor non-viaţă a fost de 890 milioane lei, ȋn condiţiile în care au fost realizate creşteri pe toate componentele sale.

”Astfel, asigurările CASCO au ajuns la 394 milioane lei, pe fondul creşterii anuale de 10%, ȋn timp ce primele brute subscrise pe segmentul property (inclusiv agro) au fost de 209 milioane lei, în creştere cu 8%. Asigurările sănătate şi accidente continuă dinamica impresionantă, de două cifre (38% creştere anuală), până la 32 milioane lei, confirmând potenţialul ridicat al acestei linii de business”, se arată în comunicat.

Şi linia alte asigurări non-viaţă a urcat, ȋn special pentru asigurările de transport, CMR (transport de mărfuri) şi de călătorii, crescând cu 12% ȋn 2017 faţă de 2016, până la 43 milioane lei, potrivit companiei.

Primele brute subscrise pe linia asigurări de viaţă au fost ȋn 2017 cu 8% mai mari decât ȋn anul precedent, dezvoltarea acestei linii fiind una dintre priorităţile asumate ale companiei, potrivit Groupama.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.