Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că trei sectoare ale viitorului Drum de mare viteză Filiaşi-Lugoj au, de marţi, câştigător desemnat, deoarece o asociere de proiectanţi români şi italieni au câştigat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„„Trei sectoare ale viitorului Drum de mare viteză Filiaşi-Lugoj au, de astăzi, câştigător desemnat! O asociere de proiectanţi români şi italieni au câştigat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook.
 
El a detaliat să sectoarele de drum pentru care vor fi elaborate studiile de fezabilitate.
 
„1. Contractul pentru Sectorul Filiaşi- Drobeta Turnu Severin. Valoare: 19,912 milioane de lei (fără TVA) Termen: 20 de luni de la semnare (din care 18 luni sunt alocate Studiului de Fezabilitate). 2. Contractul pentru pentru Sectorul Drobeta Turnu Severin - Domaşnea. Valoare: 32,850 milioane de lei (fără TVA). Termen: 28 de luni de la semnare (din care 26 de luni sunt alocate Studiului de fezabilitate). 3. Contractul pentru pentru Sectorul Domaşnea- Caransebeş. Valoare: 17,908 milioane de lei (făra TVA) Termen: 24 de luni de la semnare (din care 22 de luni sunt alocate Studiului de Fezabilitate)”, a mai precizat Grindeanu.
 
Ministrul Transporturilor a adăugat că „semnarea contractelor va fi posibilă în termen de 10 zile dacă nu vor fi depuse contestaţii”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.