Mininistrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunşat că primii kilometri ai autostrăzii Sibiu-Piteşti sunt mai aproape de finalizare, deoarece lucrările pe şantierul Secţiunii 1 Sibiu-Boiţa au ajuns la un procent de realizare de 90%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Primii kilometri ai autostrăzii Sibiu – Piteşti tot mai aproape de finalizare! Progresul fizic al lucrărilor pe şantierul Secţiunii 1 (Sibiu – Boiţa) a ajuns la 90%”, a scris Sorin Grindeanu, duminică pe Facebook.
 
El a detaliat şi lucrările care sunt executate în momentul de faţă pe şantier: „aşternerea asfaltului, montarea parapetului de protecţie şi a împrejmuirilor, trasarea marcajelor, realizarea conexiunii cu Varianta de Ocolire Sibiu, realizarea bretelelor la Nodul Rutier Sibiu, racordarea cu DN 7, vopsirea structurilor, montarea rosturilor de dilatare”
 
Ministrul Transporturilor a reamintit că secţiunea 1 (Sibiu – Boiţa) are o lungime de 13,17 km iar pe traseul acesteia au fost construite, până acum, opt poduri, pasaje si viaducte, precum şi două noduri rutiere la intersecţia cu drumurile naţionale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.