Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a precizat că localitatea Slatina-Timiş din judeţul Caraş-Severin va avea acces la Drumul Expres Filiaşi-Lugoj. El a adăugat că împreună cu reprezentanţii CNAIR a discutat, marţi, cu proiectantul sectorului de drum Domaşnea-Caransebeş şi au stabilit să găsească „soluţii pentru valorificarea potenţialului turistic al zonei” şi vă va fi analizată realizarea unui nod rutier pentru asigurarea conexiunii cu DN6.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Localitatea Slatina-Timiş (judeţul Caraş-Severin) va avea acces la Drumul Expres Filiaşi-Lugoj! Împreună cu reprezentanţii CNAIR am discutat astăzi cu proiectantul sectorului de drum Domaşnea-Caransebeş şi am stabilit să găsim soluţii pentru valorificarea potenţialului turistic al zonei. Astfel în zona localităţii Slatina-Timiş va fi analizată realizarea unui nod rutier pentru asigurarea conexiunii cu DN6”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook.
 
„Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcţiei sectorului de drum expres Domaşnea- Caransebeş parte a DEx Filiaşi-Lugoj a ajuns în momentul de faţă în faza de finalizare a Analizei Multicriteriale de Traseu Etapa 1 (stabilirea variantelor de traseu)”, a continuat ministrul Transporturilor.
 
„Studiul de Fezabilitate trebuie finalizat în luna august 2025 iar ulterior se va intra în faza contractării construcţiei acestui sector de drum de mare viteză”, a conchis Grindeanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.