Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut sâmbătă ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să ia măsurile legale pentru demiterea directorului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cătălin Homor, sub pretextul "modului deficitar" în care au fost coordonate acţiunile de deszăpezire la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a cerut ministrului Transporturilor să trimită Corpul de control la CNAIR pentru a verifica modul în care au fost organizate acţiunile de deszăpezire şi au fost formate stocurile de materiale anti-derapante.

”I-am cerut ministrului Cuc să ia toate măsurile legale pentru a-l demite pe directorul CNAIR şi să trimită acolo corpul de control”, a declarat Grindeanu, la ieşirea de la Ministerul Transporturilor.

Directorul general al CNAIR, Cătălin Homor, a fost numit în această funcţie la finalul anului 2015, după ce anterior a fost director general al Metrorex. 

Premierul s-a arătat dezamăgit de modul în care au fost făcute stocurile de materiale antiderapante.

"Am văzut o problemă legată de stocurile de materiale. De exemplu, de ce avem multe stocuri de sare, dar nu de nisip?", a spus Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu a efectuat sâmbătă o vizită la Ministerul Transporturilor, alături de ministrul de Interne, Carmen Dan, unde a discutat cu reprezentanţii instituţiei pe tema operaţiunilor de deszăpezire.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.