Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că Guvernul a aprobat, joi, ndicatorii tehnico-economici ai autostrăzii Buzău-Focşani! Proiectul in valoare de 7,26 miliarde lei, inclusiv TVA, este finanţat prin PNRR şi este prevăzut în Master Planul de Transport General.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Guvernul a aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici ai autostrăzii Buzău-Focşani! Proiectul in valoare de 7,26 miliarde de lei (inclusiv TVA) este finanţat prin PNRR şi este prevăzut în Master Planul de Transport General. Din acest moment intră în linie dreaptă lansarea în licitaţie a contractului pentru construirea celor 82,44 de km ai celui de al doilea segment al Autostrăzii Moldova(A7)”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
Acesta a mai spus că „parte a reţelei TEN T Centrală pe aliniamentul Giurgiu-Bucuresti-Ploieşti-Siret, autostrada Buzău-Focşani este formată din 4 loturi:
 
Lotul 1: (Buzău - Vadu Paşii) - 4,60 km
 
Lotul 2: (Vadu Paşii - Râmnicu Sărat) - 30,80 km
 
Lotul 3: (Râmnicu Sărat - Mândreşti Munteni) - 36, 10 km
 
Lotul 4: (Mândreşti Munteni - Focşani Nord) -10,94 km”.
 
Ministrul Transporturilor a adăugat că pe traseul autostrăzii Buzău - Focşani vor fi construite: - 6 noduri rutiere; - 23 de poduri pe autostradă; - 3 pasaje peste calea ferată; - 15 structuri peste autostradă; - Un Centru de Întreţinere şi Coordonare; - Un Centru de Informare şi Monitorizare; - 2 Parcări de scurtă durată; - 4 Spaţii de servicii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.