Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că documentaţia pentru construirea celor 3 loturi ale Autostrăzii Focşani-Bacău (95,9 km) a fost trimisă la ANAP pentru validare, iar apoi CNAIR va lansa în licitaţie contractele pentru construirea celor 3 loturi ale acestei autostrăzi, care este finanţată prin PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Documentaţia pentru construcţia celor 3 loturi ale Autostrăzii Focşani-Bacău (95,9 km) a fost trimisă la ANAP pentru validare! După validarea documentaţiei, CNAIR va lansa în licitaţie contractele pentru construirea celor 3 loturi ale acestei autostrăzi, care este finanţată prin PNRR: Lotul 1: Focşani - Domneşti Târg (35,60 km); Lotul 2: Domneşti Târg - Răcăciuni (38,78 km); Lotul 3: Răcăciuni – Bacău (21,52 km) Perioada de execuţie a fiecărui contract va fi de 30 de luni”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.