Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că reprezentanţii Consiliului Interministerial a avizat, joi, indicatorii tehnico-economici pentru Autostrada Bacău – Paşcani (77 km). După ce indicatorii vor fi aprobaţi, prin hotărâre de Guvern, se va putea intra în faza de avizare a proiectului tehnic, a mai spus social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Sectorul de Autostradă Bacău – Paşcani (A7) este cu un pas mai aproape de construire! Consiliul Interministerial a avizat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru Autostrada Bacău – Paşcani (77 km). După ce indicatorii vor fi aprobaţi, prin Hotărâre de Guvern, se va putea intra în faza de avizare a Proiectului Tehnic. Finalizarea acestor etape va permite demararea procedurilor pentru lansarea în licitaţie a contractului de construcţie efectivă a celor 77 de km ai acestui sector din Autostrada Moldovei (A7)”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.
 
Ministrul Transporturilor a adăugat că Autostrada Moldovei (Ploieşti - Paşcani), „cu o lungime de aproximativ 320 de km, va avea un cost estimat de 25,8 miliarde de lei (fără TVA) şi va fi finanţată prin PNRR”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.