Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că CNAIR a reziliat astăzi contractul pentru secţiunea Chiribiş – Biharia a autostrăzii Transilvania, iar măsura a fost necesară din cauza blocajului generat de constructor care nu a reuşit nici până în prezent să predea un Proiect Tehnic conform

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„CNAIR a reziliat astăzi contractul pentru secţiunea Chiribiş – Biharia a autostrăzii Transilvania! A fost nevoie de această măsură ca urmare a blocajului generat de constructor care nu a reuşit nici până acum să predea un Proiect Tehnic conform. Contractul a fost semnat în anul 2020 iar construcţia ar fi trebuit să fie finalizat până la sfârşitul acestui an (2022)”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.
 
El a mai spus că „CNAIR va relansa acest contract în cel mai scurt timp”.
 
„Modificarea recentă a legislaţiei privind achiziţiile publice va ajuta la urgentarea procedurilor şi nu va mai trebui astfel să pierdem ani de zile pentru reluarea lucrărilor, ca în trecut. Şantajul constructorilor care vor bani fără să muncească s-a încheiat!”, a completat Grindeanu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.