Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că au început lucrările de reparaţii la infrastructura feroviară din incinta Portului Constanţa, durata de execuţie a lucrărilor fiind de 149 de zile, iar finanţarea e asigurată din Fondul de rezervă al Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Au început lucrările de reparaţii la infrastructura feroviară din incinta Portului Constanţa! Ieri au fost semnate ordinele începere a lucrărilor şi procesele verbale de predare a amplasamentelor pentru repararea a 35 de linii (cu o lungime totală de 13,39 km) şi a 75 aparate de cale. Lucrările se desfăşoară pe raza staţiilor Port Zona A, Port Zona B şi Port Mol V”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.
 
El a adăugat că „durata de execuţie a lucrărilor este de 149 de zile”, iar „finanţarea este asigurată din Fondul de rezervă al Guvernului României”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.