Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Galaţi, că aeroportul Otopeni are nevoie de un nou terminal şi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti are resurse financiare şi diverse modalităţi prin care se poate dezvolta. Grindeanu a mai arătat că este unul dintre aeroporturile din Europa care şi-au revenit cel mai repede, după perioada de pandemie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În primul rând, Aeroportul Otopeni are nevoie de un nou terminal şi ştim cu toţii”, a spus ministrul Transporturilor, la Galaţi. El a precizat că Aeroportul şi-a revenit, după perioada de pandemie, când numărul de pasageri a scăzut extrem de mult, foarte bine şi aproape este la nivelul anului 2020. ”E unul dintre aeroporturile din Europa care şi-a revenit cel mai rapid”, a spus el. Ministrul Transporturilor a mai arătat că până la finalul anului 2023, doar pe exerciţiul bugetar 2014-2021 se mai pot accesa bani europeni, pe zona aero. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti este o companie care are resurse financiare şi care are diverse modalităţi prin care se poate dezvolta”, a spus ministrul. Sorin Grindeanu a afirmat că aceasta este discuţia pe care a avut-o, la începutul săptămânii, cu managerul CNAB şi ”asta se aşteaptă să se întâmple”. ”Income-urile, veniturile la Aeroportul Bucureşti sunt unele care sunt destul de mari iar planurile de dezvoltare şi un terminal nou sunt absolut necesare”, a mai spus ministrul Transporturilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.