Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat, miercuri, că Aeroportul Internaţional Maramureş se extinde cu ajutorul Ministerului Transporturilor, fiind semnate contracte în valoare de peste 200 de milioane de lei în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aeroportul Internaţional Maramureş se extinde cu ajutorul Ministerului Transporturilor! Prin contractul de finanţare semnat astăzi (134 milioane de lei) va fi construit şi echipat un nou terminal care va putea asigura un flux de 450 de pasageri pe oră. Un alt contract de finanţare (74 milioane de lei), semnat tot astăzi, va ajuta Aeroportul din Baia Mare (Maramureş) să sporească gradul de siguranţă pentru pasageri prin achiziţia unor echipamente moderne”, a transmis, miercuri, ministrul Transporturilor.  

Sorin Grindeanu a precizat că sumele vor fi folosite inclusiv pentru achiziţionarea unor autospeciale pentru stingere incendiilor. 

Proiectele trebuie finalizate până la sfârşitul lui 2023. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.