Dezvoltatorul imobiliar Globalworth a anunţat, luni, că a finalizat construcţia proiectul Renault Bucharest Connected (RBC) la un an şi jumătate de la demararea lucrărilor pe şantierul din zona de vest a Bucureştiului, iar cei aproape 58.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri, facilităţi şi centru de design au fost construiţi în 561 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Construcţia Renault Bucharest Connected a început în august 2017, iar lucrările au fost finalizate în luna februarie a acestui an.

Proiectul include 40.000 de metri pătraţi de birouri de Clasa A, un etaj subteran de 10.000 mp ce include aproximativ 240 locuri de parcare, la care se adaugă cele 760 aflate la suprafaţă.

”De asemenea, proiectul înglobează şi un centru de design de 8.000 de mp, iar angajaţii care vor lucra aici vor beneficia şi de un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor”, se arată în comunicat.

La toate acestea se adaugă şi alte facilităţi precum un restaurant, sală de sport şi un cabinet medical. Proiectul înglobează standarde în materie de eficienţă energetică şi urmează să fie certificat verde BREEAM, cu gradul Excellence.

”Mai mult, Renault Bucharest Connected va fi prima clădire din portofoliul Globalworth certificată EDGE (“Excellence in Design for Greater Efficiencies”), oferit de IFC, divizia de investiţii a Băncii Mondiale. O clădire care primeşte această certificare utilizează cu 20% mai puţină energie şi apă, ceea ce are un impact pozitiv asupra costurilor de întreţinere”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.