Compania mixtă a General Motors în China, Shanghai GM, va rechema peste 3,3 milioane de vehicule Buick, Chevrolet şi Cadillac de pe piaţa chineză, începând cu 20 octombrie, din cauza unui defect la sistemul de suspensie, a anunţat sâmbătă autoritatea de reglementare a pieţei auto din această ţară, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rechemarea include automobile fabricate în perioada 2013-2018, potrivit unui comunicat al Administraţiei de Stat pentru Reglementarea Pieţei.

General Motors îi va contacta pe proprietarii de vehicule incluse în această campamnie de rechemări şi va efectua reparaţiile gratuit.

Shanghai GM a explicat că braţele de suspensie ar putea fi deformate în condiţii de operare extreme, dar că nu există informaţii referitoare la existenţa unor victime legate de această problemă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.