Samsung şi-a prezentat al doilea telefon pliabil, Galaxy Z Flip.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă seria Galaxy S20, Samsung a prezentat în cadrul evenimentului Unpacked 2020 şi Galaxy Z Flip, al doilea telefon pliabil al producătorului coreean.

Z Flip vine cu handicapul amintirii problemelor tehnice pe care Fold le-a întâmpinat chiar înaintea lansării şi care au dus la întârzierea cu mai multe luni a intrării pe piaţă a telefonului de 2.000 de euro.

A doua încercare a celor de la Samsung diferă din cel puţin două puncte importante de vedere.

În primul rând, Z Flip foloseşte un mecanism diferit de pliere, care aminteşte mai degrabă de telefoanele cu clapetă. În al doilea rând, Z Flip nu are dotări de flagship, de unde şi preţul mai mic.

Este primul telefon pliabil care acoperă ecranul de AMOLED de 6,7 inch cu UTG (Ultra Thin Glass), ceea ce ar trebui să facă ecranul mai rezistent la zgârieturile care pot apărea în cazul unui astfel de device.

Pe exterior, există un ecran secundar, de doar 1,1 inch, care va juca un număr limitat de roluri, precum afişarea notificărilor.

Sistemul foto este compus din două camere de 12MP, iar bateria are o capacitate de 3.300 mAh. Viteza de încărcare a acesteia este limitată la 15W.

Acest device va avea la bază chipset-ul Snapdragon 855+, care nu este nici cel mai nou, nici cel mai puternic chipset. Conexiunea de date foloseşte 4G.

Există o singură variantă, cu 8GB memorie RAM şi 256GB spaţiu de stocare.

Galaxy Z Flip va fi disponibil în variantele negru, mov şi auriu începând cu 14 februarie şi va costa 1.500 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.