Samsung a publicat o serie de trei noi teasere video pentru promovarea flagship-ului Galaxy S10, confirmând astfel două dintre facilităţile acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producătorul coreean Samsung continuă să lanseze materiale promoţionale care vizează noua serie Galaxy S10. De data aceasta, filiala Samsung din Vietnam a postat pe canalul de YouTube trei clipuri de promovare.

Cele trei clipuri nu au împreună mai mult de 20 de secunde, dar conţin suficiente indicii pentru a confirma două caracteristici tehnice care erau vehiculate neoficial până acum.

Prima dintre acestea vizează camera frontală. Conform titlului unuia dintre cele trei teasere, aceasta va fi capabilă să filmeze în format 4K.

Filmarea 4K prin intermediul camerei frontale, care este folosită în general pentru selfie-uri şi comunicarea video cu aplicaţiile de chat, nu este tocmai o funcţie de care utilizatorii aveau neapărată nevoie, ci mai mult o caracteristică utilă în scopuri de marketing.

Tot prin intermediul unuia din cele trei teasere se confirmă faptul că Galaxy S10 va putea alimenta wireless alte dispozitive. Încărcarea wireless inversă se va face cu 9W, în vreme ce încărcarea wireless normală va beneficia de 15W.

Galaxy S10, împreună cu primul smartphone pliabil al producătorului coreean, va fi prezentat oficial pe 20 februarie. În săptămâna rămasă, Samsung va încerca să atragă cât mai mult atenţia utilizatorilor şi a presei prin astfel de campanii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.