Cea mai nouă serie de flagship-uri Samsung, Galaxy S10, este începând de astăzi disponibilă oficial în magazinele din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Galaxy S10 costă începând cu 4.300 de lei în cazul versiunii de 128 GB spaţiu de stocare, dar poate ajunge şi la 5.500 de lei dacă se alege varianta cu 512 GB.

Preţurile pentru modelul de top Galaxy S10+ încep de la 4.800 de lei (128 GB spaţiu de stocare), dar pot ajunge dacă se preferă varianta cu 512 GB la 6.250 de lei.

Cel mai ieftin model din serie, Galaxy S10e, costă 3.500 de le la eMag în versiunea cu 128 GB spaţiu intern de stocare.

“În 2019 marcăm 10 ani de Galaxy, ceea ce ne face să privim în urmă şi să ne uităm la ceea ce am realizat, ca brand. Cu fiecare Galaxy S am reuşit să aducem inovaţii semnificative în industrie, iar pentru asta le mulţumim partenerilor, utilizatorilor şi tuturor celor care au crezut în noi. Lucrăm responsabil şi transparent pentru a ne asigura că, atunci când lansăm un nou dispozitiv sau o nouă tehnologie, acestea au fost ajustate pentru a oferi cea mai bună experienţă şi cele mai performante tehnologii”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România.

Noile flagship-uri Samsung aduc un nou design (Infinity O) al cărui element definitoriu este orificiul din partea de sus a ecranului care acomodează camera foto.

Pentru prima oară, Samsung a integrat senzorul de amprente în ecranul noii sale serii de smartphone-uri, un senzor de tip ultrasonic care ar trebui să fie foarte rapid în identificarea amprentei.

Galaxy S10, în toate variantele sale, are la bază chipset-ul Exynos 9820 construit pe un proces de 8 nano metri şi dispune de certificarea IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf.

Toate cele trei modele pot fi încărcate wireless şi pot la rândul lor să alimenteze wireless alte dispozitive. S10 are o baterie de 3.400 mAh, bateria lui S10 Plus este de 4.100 mAh, în vreme ce modelul 10E are o baterie de 3.100 mAh. De asemenea, toate trei au ieşire audio de 3,5 mm.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.