Frank Hajdinjak, fost director general al furnizorului de energie şi gaze E.ON România, şi Mihai Dan Todor au fost numiţi în Consiliul de Administraţie al combinatului chimic Chimcomplex Borzeşti, pentru un mandat de un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Societatea Chimcomplex SA Borzesti, în calitate de emitent, în conformitate cu prevederile art. 234 alin. 1 lit. g din Regulamentul ASF nr. 5/2018, vă aduce la cunoştinţă că, prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din data de 30 iulie 2021, au intervenit schimbări în conducerea emitentului, şi anume, au fost revocaţi doi administratori, respectiv Colţeanu Cristian Valentin şi Staicu Dumitru Florian şi au fost numiţi doi noi administratori, în persoana lui Todor Mihai Dan şi a lui Frank Hajdinjak, membri în Consiliul de Administraţie, pentru un mandat de 1 an, înregistrări ce au fost făcute la Oficiul Registrului de pe lângă Tribunalul Bacău,„ arată un anunţ al companiei.

Frank Hajdinjak a venit în România în anul 2004 şi a făcut parte din echipa responsabilă cu preluarea companiei de furnizare şi distribuţie a gazelor naturale Distrigaz Nord.

Începând cu anul 2008 a fost numit CEO al E.ON România, companie pe care a condus-o până în 2019.

Chimcomplex este principalul producător şi furnizor de substanţe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice şi Oxo-Alcooli. Este cel mai mare combinat de produse chimice cu 2 platforme industriale la Oneşti şi Râmnicu Vâlcea. În anul 2020 Chimcomplex a înregistrat o cifră de afaceri de 1,2 miliarde de lei.

Compania are o capitalizare de 2,78 miliarde lei.

Compania deţine platformele industriale Oltchim (Vâlcea) şi Borzeşti şi a realizat în primul semestru o cifră de afaceri de 1,1 miliarde lei şi un profit net de 282 milioane lei.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.