Fostul ministru USR PLUS al Transporturlor Cătălin Drulă i-a lăsat pe birou succesorului său interimar, liberalul Dan Vâlceanu, dosarul PNRR pe Transporturi şi un document pe a cărui primă pagină scrie ”In memoriam... Anghel Saligny”, aluzie la Programul ”Anghel Saligny” destinat investiţiilor locale, care s-a aflat la originea crizei din coaliţia guvernamentală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am predat mandatul la Transporturi domnului ministru Dan Vîlceanu. Pe birou i-am lăsat spre consultare unul dintre cele mai importante dosare (PNRR pe Transporturi) şi un document mai special (zoom pe poză)”, a scris Drulă pe Facebook, postând şi o fotografie a biroului său de la Ministerul Transporturilor.
 
Drulă a demisionat marţi de la Ministerul Transporturilor, interimatul fiind asigurat de către Dan Vîlceanu.
Drulă a afirmat, în conferinţa de prresă de bilanţ. că pleacă din fruntea ministerului din cauza unui premier "iresponsabil" şi "incapabil să înţeleagă" ce înseamnă conducerea unui guvern. Drulă i-a transmis un mesaj premierului: "Da, Florine, s-a terminat. Te agăţi de putere, dar România nu te mai vrea".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.