Fondatorul UiPath Daniel Dines şi ministrul Cercetării şi Dezvoltării, Ciprian Teleman, au participat, alături de lideri de afaceri precum Gregoire Vigroux, vicepreşedinte şi co-fondator al grupului Telus International, la summitul Scale-Up Europe din domeniul tehnologiei, găzduit la Paris de preşedintele francez Emmanuel Macron.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vigroux, vicepreşedinte al Telus pentru Europa, Marketing şi Comunicare Corporativă, a afirmat, într-o postare pe Facebook, că este o onoare să fi fost invitat la summitul  Scale-Up Europe.

”Iniţiat de preşedintele Emmanuel Macron, Scale-Up Europe este un apel de unire a forţelor în jurul startup-urilor, pentru a întări suveranitatea Europei în domeniul tehnologiei şi pentru realizarea coeziunii sociale, precum şi a tranziţiei climatice”, a scris Vigroux.

Acesta a arătat că a avut ocazia să întâlnească persoane care inspiră, între care fondatori de companii unicorn şi oficialităţi guvernamentale.

”Felicitări fondatorului UiPath Daniel Dines şi ministrului român Ciprian Teleman, care au reprezentat România alături de mine”, a mai scris Vigroux.

Acesta a mulţumit pentru ospitalitate gazdelor evenimentului, preşedintele Emmanuel Macron, Cedric O, Roxanne Varza, Kat Borlongan şi Gregoire Martinez.

Şi ministrul Cercetării Ciprian Teleman a scris pe Facebook că Scale-Up Europe este un grup care îşi propune ca în 2030 Europa să aibă 10 companii evaluate la 100 miliarde €. Grupul adună startup-uri europene precum Bolt şi Blablacar dar şi corporaţii multinaţionale precum BMW.

”Ieri, la Palatul Élysée, grupul a prezentat 21 de recomandări preşedintelui Macron pentru a ajuta la apariţia giganţilor tehnologici locali. Planul va intra în agenda digitală a Franţei pentru preşedinţia Consiliului UE din ianuarie 2022”, a scris Teleman miercuri pe Facebook,
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.