Ministrul Economiei, Florin Spătaru, afirmă, luni, că războiul din Ucraina ne-a oferit o lecţie nefericită despre importanţa menţinerii capacităţi de apărare la nivel înalt, chiar şi pe timp de pace. Ministrul a discutat cu ministrul de resort din Egipt despre cooperarea în sectorul industrial de apărare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Războiul din Ucraina ne-a oferit o lecţie nefericită despre importanţa menţinerii capacităţi de apărare la nivel înalt, chiar şi pe vreme de pace, dar şi despre importanţa parteneriatelor de natura militară şi civilă.

Am discutat în cadrul întâlnirii bilaterale cu ministrul industriei de apărare Mohamed Salah El-Din despre tradiţionala relaţie a României cu Republica Arabă Egipt legată de cooperarea în sectorul industrial de apărare”, a transmis, luni, ministrul Economiei.

Florin Spătaru a transmis deschiderea cu care Ministerul Economiei lucrează la integrarea partenerilor străini de stat şi privaţi în dezvoltarea de noi capabilităţi de producţie militară în filialele industriei de apărare din România.

”L-am invitat pe ministrul Mohamed Salah El-Din în România pentru o vizită oficială şi discuţii concrete despre parteneriate în domeniul industriei de apărare”, a mai transmis Florin Spătaru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.