Ministrul Economiei, Florin Spătaru, s-a întâlnit, vineri, cu producătorii de mobilă, la deschiderea târgului de profil de la ROMEXPO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Producţia de mobilă reprezintă cea mai complexă activitate din industria lemnului şi cea mai importantă formă de valorificare având în vedere valoarea adăugată la metru cub de lemn brut. Industria mobilei se numără printre domeniile pe care Ministerul Economiei le promovează pentru creşterea competitivităţii şi pe care le sprijină prin schemele de ajutor de stat pentru industria prelucrătoare”, a scris, vineri, ministrul Economiei pe Facebook.  

Florin Spătaru le-a transmis reprezentanţilor industriei mobilei din România cât de importantă este tehnologizarea industriilor tradiţionale şi generarea de fabrici "inteligente" pentru utilizarea eficientă a resurselor. 

”Am răspuns invitaţiei Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România (APMR) şi am participat alături de ministrul mediului, Tánczos Barna, şi Stefan Radu Oprea, senator PSD, la deschiderea Târgului de Mobilă organizat la ROMEXPO, unde am discutat cu mai mulţi producători români despre potenţialul acestui sector industrial pentru economia românească. Felicitari APMR pentru 30 de ani de activitate”, a mai transmis ministrul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.