Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a declarat, luni seară, că nu a semnat raportul de predare-primire la preluarea funcţiei de la ministrul PSD Eugen Teodorovici, întrucât a avut ”obiecţii”. Cîţu a afirmat că sunt câteva anchete în Ministerul de Finanţe, iar unele s-au finalizat. ”Raportul a ajuns la organele de control, unele la DNA, altele în altă parte”, a precizat Cîţu

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Florin Cîţu a fost întrebat, luni seară, într-o conferinţă de presă, dacă a semnat raportul de predare-primire la preluarea funcţiei de la Eugen Teodorovici şi a afirmat: ”Am observaţii acolo şi sunt câteva anchete în Ministerul de Finanţe. În acest moment unele sunt terminate, iar raportul a ajuns la organele de control, unele la DNA, altele în altă parte. Pentru celelalte aştept raportul final”. 
 
Cîţu a precizat că va semna raportul de predare-primire când va avea toate datele. 
 
”După ce am toate aceste rapoarte, cu rapoartele respective şi cu observaţiile, voi semna şi acel raport de  predare - primire. Dar în acest moment, anchetele care s-au terminat, au ajuns la DNA o parte dintre ele, cele care sunt în lucru vor ajunge acolo unde trebuie”, a mai afirmat Cîţu. 
 
Primul Guvern Orban a fost învestit în funcţie în noiembrie 2019. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.