Prim-ministrul Florin Cîţu a afirmat că bugetul pentru acest an va fi trimis în Parlament săptămâna viitoare. Şeful Executivului a adăugat că suma pentru investiţii va fi mai mare decât în 2020, deşi şi în anul precedent a fost alocată o sumă record pentru investiţii şi a precizat că ţinta de deficit din acest buget este mai aproape de procentul de 7%, decât de cel de 7,2%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că cel mai onest este să îl trimitem săptămâna viitoare. E un buget care începe să repare anomalii introduse în legislaţia din România. Trebuie să reaşezăm, prin acest buget, structura economiei să continuăm să investim, e un buget care are o sumă mai mare anul acesta pentru investiţii, deşi anul trecut a avut o sumă record”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului. 

Întrebat cât este ţinta de deficit în bugetul pe acest an, premierul a răspuns: „Suntem mai jos de 7,2%. Vreau să mergem spre 7%, suntem mai aproape de 7%, decât de 7,2%”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.