Premierul Florin Cîţu a anunţat că este în pregătire bugetul pentru acest an, iar companiile de stat care au pierderi vor primi resurse de la buget doar în baza unui plan de restructurare sau reformă. Şeful Executivului a adăugat că fiecare plan de restructurare pe care îl va dispune va fi monitorizat şi judecat în Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
A venit momentul! Pregătim bugetul pentru 2021. Toate priorităţile din programul de guvernare vor avea finanţare. În acelaşi timp apare o modificare importantă. Companiile de stat cu pierderi primesc resurse de la buget doar  în baza unui plan de restructurare/reformă. Vă spun clar tuturor: fiecare proces de restructurare pe care îl voi dispune o să fie monitorizat şi judecat în Guvern”, a scris Florin Cîţu luni pe Facebook.
 
 Prim-ministrul a mai spus că va solicita miniştrilor să prezinte, trimestrial, stadiul de implementare a acestor reforme.
 
„Voi cere miniştrilor să prezinte, trimestrial, stadiul de implementare al acestor programe de restructurare/reformă. Planul de restructurare/reformă pentru companiile de stat cu pierderi reprezintă unul din indicatorii folosiţi de mine la evaluarea miniştrilor”, a completat Cîţu.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.