Retailerul Flanco a deschis două noi magazine, în Sibiu şi în Roşiorii de Vede, în cele mai noi parcuri de retail ale oraşelor, în urma unei investiţii cumulate de aproximativ 2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Flanco îşi continuă strategia de expansiune eficientă, cu două noi deschideri de magazine – în Sibiu şi în Roşiorii de Vede, ambele inaugurate în cele mai noi parcuri de retail ale oraşelor", a anunţat compania.

Flanco a deschis joi cel de-al doilea magazin al său din Sibiu, în Prima Shopping Center, cu o suprafaţă de 650 mp.

În urmă cu o săptămână, retailerul a inaugurat cel de-al doilea magazin al său din Roşiorii de Vede, poziţionat, de asemenea, într-un parc de retail recent deschis, Funshop Park Roşiorii de Vede. Acesta are o suprafaţă de 500 mp.

“Parcurile de retail reprezintă o zonă de interes pentru noi, pe care am ales-o deseori, în ultimul an, pentru magazinele Flanco. Tipul acesta de galerii comerciale asigură un trafic ridicat, chiar şi în contextul pandemic actual, în care se impun noi restricţii”, spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Investiţia în cele două magazine s-a ridicat la o valoare de aproximativ 2.000.000 lei. Odată cu deschiderea celor două noi locaţii, au fost angajate 35 de persoane.

Flanco precizează că îşi continuă strategia de a-şi extinde reţeaua fizică în locaţii cu trafic intens, fie că este vorba despre mall-uri, galerii comerciale sau zone stradale.

“Bineînţeles că au existat şi situaţii în care am preferat centre comerciale sau zone stradale – piaţa este foarte volatilă, iar obişnuinţele de consum diferă foarte mult de la oraşele mici la cele mai mari, de la o zonă a ţării la alta şi chiar de la o lună la alta. Singura constantă este adaptarea”, explică Dragoş Sîrbu.

Strategia de expansiune a retailerului ajunge şi peste graniţe, Flanco planificând, pentru anul 2022, să lanseze un magazin online şi pe piaţa ungară.

Flanco, retailer autohton de produse IT&C, electronice şi electrocasnice, are un număr de peste 1.500 de angajaţi şi o reţea de 158 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 112 oraşe ale României.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.