Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat marţi că obligaţiile fiscale de declarare şi plată aferente lunii noiembrie sunt scadente în data de 21 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În luna decembrie a fiecărui an, obligaţiile fiscale de declarare şi plată aferente lunii noiembrie sunt scadente în data de 21 decembrie, conform prevederilor din Codul de Procedură Fiscală.

În celelalte luni ale anului, data limită de depunere a acestor obligaţii este 25. În decembrie, data limită este stabilită mai devreme din cauza zilelor libere legale acordate cu ocazia Crăciunului.

”Agenţia Naţională de Administrare Fiscală reaminteşte contribuabililor că în luna decembrie a fiecărui an obligaţiile fiscale de declarare şi plată aferente lunii noiembrie sunt scadente în data de 21 decembrie, conform prevederilor articolului 155 din Codul de Procedurã Fiscală, prin excepţie de la regula generală a scadenţei în data de 25”, se arată în comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.