Clifford Chance Badea, biroul local al firmei de avocatură globale Clifford Chance, a anunţat recrutarea Laviniei Dinoci pe poziţia de Senior Associate în practica M&A (fuziuni şi achiziţii – n.r.) şi Real Estate (imobiliare) coordonată de partenerul Nadia Badea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lavinia Dinoci are o experienţă de peste 12 ani în Real Estate şi Corporate M&A, asistând de-a lungul timpului clienţi de anvergură din domenii precum imobiliare, construcţii, servicii medicale sau retail.

Portofoliul său include proiecte de referinţă, precum asistenţa acordată Dedeman în legătură cu achiziţiile recente de proiecte de birouri, respectiv The Office din Cluj-Napoca - de la grupul de investiţii NEPI Rockcastle şi antreprenorul Ovidiu Şandor, şi The Bridge din Bucureşti, de la Forte Partners.

Lavinia Dinoci a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat programul de Masterat în Drept (LL.M) în cadrul aceleiaşi universităţi. Totodată, a absolvit primul stagiu al programului International Business Law din cadrul University of London, urmând în prezent cursurile pentru finalizarea LL.M în cadrul programului. Este membră a Baroului Bucureşti din 2007.

”Am decis să încep o nouă etapă profesională alături de Clifford Chance, pornind de la experienţa de lucru anterioară şi privind către deschiderea unei cariere internaţionale, într-una dintre cele mai mari firme de avocatură la nivel global. Îmi doresc să contribui la dezvoltarea practicii de Real Estate şi Corporate M&A, şi, în acelaşi timp, să descopăr noi provocări profesionale, având în vedere resursele şi reputaţia firmei la nivel internaţional”, a spus Dinoci.

Printre proiectele de Real Estate asistate recent de Clifford Chance Badea se numără asistenţă acordată CA Immo în legătură cu preluarea clădirii de birouri Campus 6.1 din Bucureşti de la Skanska, tranzacţie evaluată la 53 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.