Cererile de plată pentru ajutorul de stat în sectorul creşterii animalelor aferente serviciilor prestate în luna decembrie şi în trimestrul al patrulea al anului 2020 se depun până la data 29 ianuarie 2021 inclusiv, a informat miercuri Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data 29 ianuarie 2021 inclusiv, se depun cererile de plată pentru ajutorul de stat în sectorul creşterii animalelor aferente serviciilor prestate în luna decembrie şi în trimestrul al IV-lea al anului 2020. Cererile se depun la sediile centrelor judeţene ale agenţiei, respectiv al Municipiului Bucureşti, unde a fost depusă cererea iniţială anuală sau se transmit de către fermieri prin mijloace electronice (poşta electronică, fax etc)”, arată APIA.

De asemenea, pentru ajutorul de stat în sectorul creşterii animalelor, asociaţiile pot opera facturile aferente serviciilor prestate accesând o adresă web pusă la dispoziţie de APIA.

Documentele postate / transmise vor purta sintagma „conform cu originalul”, însuşite prin semnătura fermierului şi vor sta la baza operării/verificării datelor în aplicaţiile electronice de gestionare a ajutorului de stat şi la efectuarea verificărilor administrative ulterioare.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.