FAN Courier anunţă, miercuri, că investeşte peste 10 milioane de euro pentru a dezvolta la nivel naţional reţeaua de lockere prin intermediul cărora clientul final nu va mai depinde de programul zilnic al curierului. Compania a instalat deja primele 220 de lockere FANbox în mai multe oraşe din ţară, urmând ca, până la finalul anului, reţeaua să se dubleze, iar planul prevede ca la jumătatea anului viitor să fie instalate în ţară 1.000 de unităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”FAN Courier, liderul pieţei de curierat din România, investeşte peste 10 milioane de euro pentru a dezvolta la nivel naţional reţeaua de lockere prin intermediul cărora clientul final nu va mai depinde de programul zilnic al curierului. Compania a instalat deja primele 220 de lockere FANbox în mai multe oraşe din ţară, urmând ca până la finalul anului reţeaua să se dubleze. Planul de extindere prevede ca la jumătatea anului viitor să fie instalate în ţară 1.000 de unităţi”, anunţă compania.

Primele lockere FANbox au fost instalate în Bucureşti şi judeţul Ilfov, Constanţa, Mangalia, Eforie Nord, Năvodari, Cluj-Napoca, Braşov, Arad şi Timişoara iar în săptămânile viitoare, urmează Sibiu, Piteşti şi Iaşi.

Serviciile oferite prin intermediul reţelei de lockere FANbox sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Lockerele sunt amplasate în locaţii foarte accesibile, iar costurile de transport sunt mai reduse faţă de serviciile door-to-door. Plata tuturor serviciilor la locker (transport, ramburs etc.) poate fi efectuată şi cu cardul la locker.

”Într-o lume în care majoritatea serviciilor se adaptează nevoii de flexibilitate a clientului, implementarea sistemului de lockere FANbox este o soluţie firească ce oferă posibilitatea de a trimite expediţii şi în afara programului de lucru al angajaţilor şi de a ridica trimiterile independent de programul de lucru al curierului. De asemenea, în 2022, nu mai este suficient ca livrarea să fie rapidă şi eficientă, azi, ci şi sustenabilă pentru mâine. Sistemul de lockere FANbox reprezintă, totodată, şi o soluţie prietenoasă cu mediul, pentru că reducem numărul traseelor pe care le parcurgem cu maşinile. Aşadar, suntem prietenoşi cu natura şi ne sincronizăm şi cu programul clienţilor noştri, care îşi pot ridica plicurile şi coletele simplu şi rapid, oricând”, a declarat Adrian Mihai, CEO şi cofondator FAN Courier.

Clienţii care doresc să expedieze un colet, dar nu au timp să aştepte curierul, pot depune expediţia într-un locker, de unde va fi preluat de curier şi predat la o adresă sau într-un alt locker FANbox. Pentru a utiliza acest serviciu, trebuie să acceseze serviciul FANbox pe platformele puse la dispoziţie de FAN Courier şi să completeze datele solicitate. În viitor, depunerea coletelor la locker se va putea face şi prin platforma FAN Retur sau aplicaţia mobilă.

De asemenea, clienţii care fac cumpărături online pot alege să ridice comanda de la FANbox, după ce selectează lockerul dintr-o listă sau de pe o hartă care apare pe website-ul magazinului online. Ulterior, coletul este transportat de FAN Courier şi depus la lockerul ales. Magazinelor online care vor să se înroleze în reţeaua de lockere FANbox, FAN Courier le pune la dispoziţie documentaţia de integrare şi sprijin IT, astfel încât acestea să poată afişa pe site-urile lor reţeaua de lockere şi hărţile aferente.

”Ne dorim ca, până la finalul anului, să instalăm 400 de lockere FANbox în ţară, iar până în vara anului 2023, reţeaua să beneficieze de cel puţin 1.000 de unităţi. Investiţia totală pentru această etapă (primele 1.000 de lockere) este de peste 10 milioane de euro şi cuprinde achiziţia lockerelor, sistemelor de monitorizare, dezvoltarea de noi softuri şi aplicaţii şi toate echipamentele adiţionale”, a declarat Adrian Mihai, CEO şi cofondator FAN Courier.

Lockerele FANbox se vor regăsi în toate oraşele reşedinţă de judeţ, precum şi în oraşe mai mici şi în mediul rural. Intenţia FAN Courier este ca, în câţiva ani, să facă serviciul disponibil pentru toţi locuitorii ţării.

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Felix Pătrăşcanu, Adrian Mihai şi Neculai Mihai. FAN Courier a devenit, în 2006, liderul pieţei româneşti de curierat.

FAN Courier deserveşte cei peste 55.000 de clienţi, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 7.500 de angajaţi şi colaboratori şi a unei flote auto de aproximativ 4.400 de autovehicule.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.