Facebook va grupa într-o singură secţiune dedicată toate formele de conţinut audio pe care le găzduieşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot ce înseamnă conţinut audio, de la podcast-uri, la clipurile scurte şi continuând cu Live Audio Rooms, se va găsi pe Facebook în secţiunea Audio din cadrul Facebook Watch.

Facebook spune că noua secţiune va ajuta atât utilizatorii, care vor descoperi mai uşor conţinutul audio, cât şi creatorii de conţinut, din exact acelaşi motiv.

La fel ca alte secţiuni ale reţelei sociale, la Audio utilizatorul va găsi conţinutul creatorilor pe care deja îi urmăreşte, alături de recomandări personalizate şi alte creaţii populare.

Deocamdată, noua secţiune va fi vizibilă doar utilizatorilor din Statele Unite.

Cu aceeaşi ocazie, disponibilitatea replicii la Clubhouse, Live Audio Rooms, este extinsă. Acest format poate fi acum folosit şi de persoanele publice din afara Statelor Unite şi nu doar pe iOS, ci şi pe Android, mai nou.

În fine, formatul scurt de audio, pe care Facebook îl numeşte Soundbites, va fi şi el disponibil unui număr mai mare de utilizatori, însă, doar în Statele Unite şi tot sub formă de test.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.