Euro Vial Residence, unul dintre cei mai mari dezvoltatori activi pe piaţa imobiliară regională din Constanţa, a anunţat vineri că a achiziţionat domeniul Clos des Colombes din 23 August – Olimp într-o tranzacţie de 1,5 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Domeniul Clos des Colombes se întinde pe o suprafaţă de şase hectare şi reprezintă una dintre cele mai renumite podgorii de pe litoralul românesc.

Adiţional podgoriei, care se întinde pe patru din cele şase hectare, domeniul mai include o cramă, un restaurant cu aproximativ 100 de locuri şi mai multe unităţi de cazare

Euro Vial va investi în perioada următoare în extinderea şi modernizarea cramei, a restaurantului şi a unităţilor de cazare. În zona Olimp au fost anunţate şi se află în dezvoltare mai multe proiecte imobiliare care vor atrage investiţii estimate la câteva sute de milioane de euro

”Euro Vial Residence, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori activi pe piaţa imobiliară regională din Constanţa, a achiziţionat domeniul Clos des Colombes din 23 August – Olimp într-o tranzacţie de 1,5 milioane de euro. Domeniul Clos des Colombes se întinde pe o suprafaţă de şase hectare şi reprezintă una dintre cele mai renumite podgorii de pe litoralul românesc, tradiţia cultivării viţei de vie întinzându-se pe o perioadă de peste 45 de ani, dintre care ultimii 20 de ani sub coordonarea antreprenoarei de origine franceză Anne Marie Rosenberg, care a cumpărat domeniul în 2002. Aici sunt produse în prezent aproximativ 18.000 sticle anual, vinurile Clos des Colombes câştigând mai multe premii naţionale şi internaţionale”, mai anunţă compania.

Adiţional podgoriei, care se întinde pe patru din cele şase hectare, domeniul mai include o cramă, un restaurant cu aproximativ 100 de locuri - care a fost declarat cel mai bun restaurant regional din Dobrogea în 2019 de către ghidul Gault Millau, precum şi mai multe unităţi de cazare.

”Zona Olimp se va dezvolta semnificativ pe termen mediu şi are toate premisele pentru crearea unui model diferit de turism, cu proiecte integrate, cu spaţii verzi ample şi diferite opţiuni de petrecere a timpului liber. Am cumpărat Clos des Colombes deoarece se integrează foarte bine în tot acest tablou şi am început deja investiţiile în extinderea şi modernizarea cramei, a restaurantului şi domeniului, care vrem să devină o destinaţie gastronomică şi turistică în sine pentru zona de sud a litoralului”, declarat Virgil Lixadru, managing partner Euro Vial Residence.

Olimp se prefigurează a fi un nou pol de dezvoltare imobiliară şi hotelieră, în prezent fiind anunţate şi în lucru proiecte imobiliare care vor atrage investiţii estimate la câteva sute de milioane de euro.

Euro Vial Residence a finalizat până în prezent două proiecte rezidenţiale în Mamaia – Sea ON şi Lake ON, cu un total de 568 de apartamente, şi Forest ON, în zona Băneasa din Bucureşti, cu 36 de apartamente, în urma unor investiţii cumulate de aproximativ 45 de milioane de euro.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.