Euro a scăzut marţi cu până la 0,44% în urma informaţiei că două rachete ruseşti au lovit o localitate din Polonia şi au ucis două persoane, dar ulterior a recuperat pierderea, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Euro era în creştere cu 0,06%, la 1,0331 dolari pe unitate, la ora transmiterii ştirii, după ce a scăzut cu 0,44%.

 În urma datelor economice, euro a crescut marţi cu până la 1,5% faţă de dolar.

 Associated Press a citat un înalt oficial al serviciilor secrete americane, nenumit, care a spus că rachetele ruseşti au intrat în Polonia, membru NATO.

Ştirea a urmat unei informaţii anterioare de la radioul polonez ZET conform căreia două rachete au lovit localitatea Przewodow.

Pentagonul a spus că nu poate confirma informaţii conform cărora rachetele ruseşti ar fi trecut în Polonia lângă graniţa cu Ucraina.

Reuters a citat pompierii spunând că două persoane au murit într-o explozie în Przewodow, un sat din estul Poloniei, lângă graniţa cu Ucraina.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.