Enel Green Power intenţionează să îşi extindă capacitatea instalată cu câte 2.600 de megawaţi în 2017 şi anul viitor, în cadrul strategiei de dezvoltare prin ţintirea clienţilor care au nevoie mare de energie, a afirmat într-un interviu noul director al companiei, Antonio Cammisecra, transmite Bloomberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Majoritatea capacităţilor instalate noi vor fi în Statele Unite şi America Latină”, a precizat Cammisecra, care a preluat conducerea diviziei de energie regenerabilă a Enel la începutul lunii mai.

Compania intenţionează să îşi majoreze capacitatea totală cu 5.200 de megawaţi până la sfârşitul anului viitor, din care jumătate în 2017, strategia fiind să furnizeze energie din surse regenerabile unor companii mari consumatoare de energie, din industrii ca cea minieră, auto şi siderurgie.

Cammisecra a spus că Enel Green Power va crea două noi unităţi pentru promovarea pe piaţă şi administrarea relaţiilor cu clienţii potenţiali.

”Statele Unite vor fi principala noastră piaţă în acest sens, pentru început”, a arătat Cammisecra

Enel Green Power a fost iniţial listată independent, dat în 2016 a fost integrată în grupul Enel, în prezent având o capacitare instalată de peste 36 de gigawaţi, în 24 de ţări, inclusiv ăn România. În Statele Unite, compania dezvoltă proiecte eoliene şi solare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.