Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunţă că noul pod peste Someşul Mic va fi deschis circulaţiei în următoarele zile, lucrările fiind finalizate. Poriectul are o valoare de peste 22,6 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrările la Podul Oaşului-Răsăritului au fost finalizate. În aceste zile se aplică marcajele rutiere şi se montează instalaţiile de semaforizare, iar sistemul de iluminat arhitectural este în teste. În perioada imediat următoare podul va fi deschis circulaţiei publice”, anunţă, miercuri, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Emil Boc reaminteşte că Podul Oaşului-Răsăritului am fost construit pe o suprafaţă de 2.000  de metri pătraţi şi pe o structură metalică de 57,90 metri.

Podul are patru benzi de circulaţie, 2 piste de biciclete şi 2 trotuare şi a fost realizat de către Asocierea Freyrom SA-Procons Group SRL-Costin şi Vlad Birou de proiectare SRL-Integrated Road Solutions SRL.

Valoarea contractului este de 22.691.557,36 lei fără TVA

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.