Cel mai mare retailer online din România, eMag, a anunţat că va deschide joi cel mai mare showroom din provincie, de aproape 900 de metri pătraţi, la Timişoara, şi continuă strategia de extindere în offline la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Timişoara devine, astfel, al doilea oraş, după Bucureşti, în care sunt deschise câte două showroom-uri eMAG. Noul magazin offline este al treilea inaugurat de eMAG, în 2017”, a anunţat compania.

De la începutul anului, eMAG a mai deschis câte un showroom în Bucureşti şi în Sibiu.

„Pe fondul unei cereri tot mai crescute pe piaţa bunurilor de larg consum, ne dorim să venim şi mai aproape de clienţii noştri din vestul ţării, într-una din cele mai populate zone ale Timişoarei. Noul showroom va acoperi zona de sud a oraşului, vom avea expuse peste 1.000 de produse, în aproape 900 de metri pătraţi. Estimăm că noul showroom va permite livrarea a peste 120.000 de comenzi anual”, a declarat Sorin Dinu, director de retail eMAG.

De asemenea, în perioada 12-15 octombrie, eMAG oferă în noul showroom din Timişoara reduceri de până la 45%, pentru diferite categorii de produse, de la electrocasnice şi electronice, până la produse de îngrijire personală.

eMAG a deschis primul showroom în 2008, în Bucureşti, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. În prezent, eMAG are câte două showroom-uri proprii în Capitală şi în Timişoara şi câte un showroom în oraşele Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti şi Sibiu. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa şi Piteşti.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este totodată prezentă în Bulgaria, Ungaria şi Polonia

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.