Twitter ar putea încorpora, pe viitor, un sistem de plăţi prin care utilizatorii să trimită bani oricui are cont pe reţeaua socială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul celei mai recente şedinţe din cadrul companiei, noul proprietar al Twitter a vorbit despre transformarea platformei sociale într-un veritabil sistem de plăţi.

Musk a spus că în cadrul sistemului pe care-l vede, utilizatorii îşi vor conecta contul bancar la Twitter şi prin intermediul reţelei sociale aceştia vor putea trimite şi primi bani.

Acelaşi sistem va fi folosit pentru plata creatorilor de conţinut care oferă informaţii sau conţinut exclusiv în spatele unui paywall personal - o altă idee pe care Twitter a lansat-o în ultima perioadă şi pe care Musk vrea să o ducă mai departe.

Sistemul descris de Musk seamănă destul de mult cu PayPal, companie la a cărei înfiinţare a contribuit, şi ar puea include, la un moment dat, carduri de credit şi debit cu dobânzi atrăgătoare.

Conform The New York Times, Twitter a depus deja actele necesare pentru procesul de înregistrare al serviciului de plăţi la Departamentul Trezoreriei al Statelor Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.