Elon Musk a anunţat printr-o postare pe Twitter inaugurarea unei noi linii de producţie a Tesla pentru automobilul Model 3, construită într-un cort, în cadrul eforturilor de a ajunge la o producţie de 5.000 de unităţi pe săptămână până la sfârşitul acestei luni, relatează MarketWatch.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua linie de producţie este a treia pentru fabrica Tesla din Fremont, California, şi a fost construită în numai trei săptămâni într-o structură asemănătoare unui cort, amplasată lângă fabrică.

A treia linie de producţie va fabrica automobile Model 3 cu două motoare, de înaltă performanţă, la preţul de 78.000 de dolari, pe care Musk le-a anunţat în urmă cu mai puţin de o lună.

Musk a trimis vineri un email angajaţilor, în care i-a felicitat pentru eforturile depuse, dar în care a spus că mai sunt încă necesare îmbunătăţiri radicale pentru a atinge obiectivul referitor la producţie.

Marţea trecută, Musk a anunţat că Tesla va concedia 9% dintre angajaţi, dar nu dintre cei implicaţi în activităţile productive. În următoarele două zile, Musk a cumpărat acţiuni Tesla în valoare de aproximativ 25 de milioane de dolari, potrivit documentelor înregistrate la Comisia americană pentru bursă şi valori mobiliare (SEC).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.