Elon Musk a anunţat printr-o postare pe Twitter inaugurarea unei noi linii de producţie a Tesla pentru automobilul Model 3, construită într-un cort, în cadrul eforturilor de a ajunge la o producţie de 5.000 de unităţi pe săptămână până la sfârşitul acestei luni, relatează MarketWatch.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua linie de producţie este a treia pentru fabrica Tesla din Fremont, California, şi a fost construită în numai trei săptămâni într-o structură asemănătoare unui cort, amplasată lângă fabrică.

A treia linie de producţie va fabrica automobile Model 3 cu două motoare, de înaltă performanţă, la preţul de 78.000 de dolari, pe care Musk le-a anunţat în urmă cu mai puţin de o lună.

Musk a trimis vineri un email angajaţilor, în care i-a felicitat pentru eforturile depuse, dar în care a spus că mai sunt încă necesare îmbunătăţiri radicale pentru a atinge obiectivul referitor la producţie.

Marţea trecută, Musk a anunţat că Tesla va concedia 9% dintre angajaţi, dar nu dintre cei implicaţi în activităţile productive. În următoarele două zile, Musk a cumpărat acţiuni Tesla în valoare de aproximativ 25 de milioane de dolari, potrivit documentelor înregistrate la Comisia americană pentru bursă şi valori mobiliare (SEC).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.