Aproximativ 20% dintre companiile din România vor acorda in acest an tichete sau carduri cadou angajatelor de 8 Martie, arată o analiză publicată vineri de compania Edenred, unul dintre principalii jucători de pe piaţa tichetelor valorice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2016, peste 200.000 de angajate au primit din partea companiilor tichete şi carduri cadou emise de Edenred de 8 Martie.

"În acest an, estimăm o creştere cu 20% a numărului de companii care vor acorda salariatelor tichete şi carduri cadou de 8 Martie. În general, companiile mari şi foarte mari au majorat încă de anul trecut valoarea şi frecvenţa beneficiilor pentru salariaţi, astfel că în 2017 tendinţa de a acorda tichete sau carduri cadou se accentuează în segmentul firmelor de dimensiuni mici şi medii", a afirmat directorul general adjunct al Edenred România, Dana Sintejudean.

În 2016, cele mai multe angajate care au primit tichete cadou de 8 Martie lucrează în companii din Bucureşti, Cluj şi Constanta, cu 50% din volumul total al tichetelor acordate, potrivit companiei. 

O altă analiză, publicată săptămâna trecută de unul dintre concurenţii Edenred, Up România, arată că angajatele din România ar putea primi cu 20% mai multe tichete cadou, cu ocazia zilei de 8 martie din acest an, faţă de aceeaşi perioadă din 2015.

Tichetele cadou pot fi acordate de orice companie, indiferent de mărimea acesteia, chiar şi dacă aceasta are doar un angajat.

Edenred România este subsidiara locală a companiei franceze Edenred şi este liderul pieţei româneşti a tichetelor de masă. Compania are în România circa  35.000 de clienţi, firme pentru care emite tichete de masă destinate salariaţilor.

În România mai emit tichete de masă şi Up România şi Sodexo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.