Un număr de 60 de echipe de inspectori antifraudă desfăşoară, joi, acţiuni de control în complexul Dragonul Roşu. "Acolo este un loc în care evaziunea fiscală e la ea acasă", afirmă şeful ANAF, Lucian Heiuş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Joi dimineaţa, 60 de echipe din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă desfăşoară controale în complexul Dragonul Roşu”, a anunţat preşedintele ANAF, Lucian Ovidiu Heiuş.

El a afirmat că la acest complex evaziunea fiscală "e la ea acasă".

"La această oră, 60 de echipe ale Antifraudei desfăşoară acţiuni de control în Dragonul Roşu. Acolo este un loc în care evaziunea fiscală e la ea acasă. Şi aşa cum am spus de la începutul mandatului, lupta ANAF va fi împotriva celor care fac evaziune fiscală, iar agenţii economici care îşi declară şi îşi achită obligaţiile la termen nu vor fi niciodată deranjaţi de echipele noastre. La sfârşitul zilei, vă vom spune şi care sunt rezultatele obţinute în urma acestei descinderi în Dragonul Roşu”, a declarat preşedintele ANAF, Lucian Ovidiu Heiuş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.