Două dintre proprietăţile din Los Angeles ale lui Elon Musk au fost scoase la vânzare pe site-ul Zillow, pentru 30 de milioane de dolari, respectiv 9,5 milioane de dolari, la câteva zile după ce acesta a anunţat că nu vrea să mai deţină case, relatează CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proprietăţile au fost listate pentru vânzare duminică, la doar două zile după ce excentricul miliardar a scris pe Twitter să intenţionează să îşi vândă aproape toate bunurile fizice şi că ”nu va mai deţine o casă”.

Cu câteva minute înainte de aceste remarci, Musk a scris pe Twitter, celor 33,6 milioane de urmăritori, că preţul acţiunilor Tesla este prea mare, ceea ce a dus la scăderea capitalizării de piaţă a companiei cu 14 miliarde de dolari. Nu este clar de ce a scris acest lucru.

Cele două proprietăţi de lux ale lui Musk se află în cartierul de lux Bel Air. Una dintre acestea este un ranch cu cinci dormitoare, iar cealaltă o casă cu şase dormitoare.

Un reprezentant al lui Musk nu a răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

Ferma de 9,5 milioane de dolari a aparţinut starului de cinema Gene Wilder, care a jucat rolul lui Willie Wonka în filmul Willie Wonka & the Chocolate Factory.

Musk a declarat vineri că cine va cumpăra casa ar trebui să o păstreze aşa cum este.

”O singură condiţie pentru vânzare: Deţin fosta casă a lui Gene Wilder. Nu poate fi demolată sau să îi fie pierdut sufletul”,  scris Musk pe Twitter.

Ranch-ul are o piscină ovală şi o căsuţă de oaspeţi separată.

”Fosta casă în stil ranch a lui Gene Wilder/Willy Wonka, unică, ciudată şi fermecătoare, renovată dar conservată cu atenţie”, arată anunţul de vânzare.

Proprietatea cu vedere spre Bel Air Country Club este mult mai scumpă, de 30 de milioane de dolari.

”Construită în 1990 şi renovată semnificativ, cu spaţii largi de recreere, tavane înalte şi finisaje fine”, potrivit anunţului de vânzare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.