Parcul comercial Doraly Expo Market a anunţat, miercuri, că pregăteşte deschiderea a trei noi pavilioane în anul 2019, iar investiţiile de anul viitor sunt estimate la 5,4 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, suprafaţa închiriabilă a parcului va creşte cu peste opt mii de metri pătraţi, până la un total de 92.000, iar numărul pavilioanelor va ajunge la 37.

”Planul de extindere şi modernizare a spaţiilor e generat de dezvoltarea activităţii Doraly Expo Market prin atragerea de noi comercianţi şi extinderea, în consecinţă, a gamei de produse. În acelaşi timp, răspunde şi tendinţei de creştere a numărului de vizitatori, care estimăm că va depăşi trei milioane în anul 2018”, a declarat directorul general al Doraly, Alexandru Rusu.

Pavilionul P9 va avea o suprafaţă construită de 6.600 de metri pătraţi şi va fi destinat comercializării produselor electrocasnice, a textilelor pentru casă, articolelor de mobilier dar şi a celor pentru copii.

”Nu vor lipsi nici produsele sanitare şi cele destinate activităţilor sportive şi de turism. Pavilionul va fi împărţit în spaţii cu dimensiuni cuprinse între 60 şi 160 de metri pătraţi, adaptate noilor game de produse. În plus, un spaţiu de 1900 de metri pătraţi va fi pregătit pentru segmentul cash & carry”, se arată în comunicat.

În 2017, segmentul cash & carry din cadrul Doraly a înregistrat o creştere de 38% a cifrei de afaceri, semnificativ mai importantă decât media generală a parcului comercial. De altfel, de la începutul lui 2017, suprafaţa totală a spaţiilor de acest tip din cadrul complexului a crescut cu 132%, până la 25.000 de metri pătraţi, potrivit companiei.

”Pavilionul P10 va găzdui, de asemenea, game noi de produse într-un spaţiu de 1.500 de metri pătraţi, iar pavilionul P11 va fi destinat serviciilor bancare şi va avea o suprafaţă de 163 de metri pătraţi. Investiţia totală în extinderea parcului cu cele trei pavilioane noi se ridică la 5,4 milioane de euro”, se arată în comunicat.

Cele trei pavilioane noi vor găzdui încă 40 de comercianţi, crescând astfel numărul total al celor care îşi desfăşoară activitatea în Expo Market Doraly la aproape 600 de producători, importatori şi distribuitori, potrivit companiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.